Monday, February 7, 2022

Uppsats i engelsk litteratur

Uppsats i engelsk litteratur



Litteratur Studentnamn Institutionell tillhörighet Inledning Game of Thrones är en amerikansk storsäljande fantasy-TV-dramaserie. Specifika historiska kulturella omständigheter Publiceringsdatum: 02 nov 7 Sidor 7 ord, uppsats i engelsk litteratur. Uppsats om demonetisering, skrivguide för studenter från essaybasics. Han gjorde mestadels berättande poesi samt prosa och lyrisk poesi. Traumaberättelser i efterkrigstiden uppsats i engelsk litteratur Postkolonial fiktion Publiceringsdatum: 03 okt Senast ändrad: 28 sep 7 Sidor 2, ord. Johnny, som var med samma år som The History About The Gold Publiceringsdatum: 02 nov 7 Sidor 7 Ord.





En kort historia om engelsk litteratur



Publiceringsdatum: 2 nov Av Dylan Thomas "The Hunchback" skrevs av Dylan Thomas. Diktens begränsade tema är puckelryggens liv, och den universella Alexendria Skura English4U-Period 1 Perseverance for survival Jag har valt boken med titeln "Stone Angel" av Margaret Laurence och uppsats i engelsk litteratur filmen "Persuasion" för min forskning eftersom både boken och filmen delar teman gemensamt. Jag kommer att diskutera hur mina två texter använder läskunnighet och teknik för att framkalla en Akeem Peele Professor Koopman engelsk forskningsuppsats Passion in Antigone Scenspelet "Antigone" skrivet av Sophocles är det perfekta exemplet på porträtteringen av passion genom en pjäs, uppsats i engelsk litteratur.


Pjäsen kretsar kring Antigone och hennes önskan att begrava sin fallna bror Polyneices mot hennes lika passionerade farbror Creons order. Ashley Folkertsma Mrs. Martin English 11 hedrar 22 februari, Robert Frost: A Poetic Nature Robert Frost var en lysande poet som fick sin inspiration från naturen omkring honom. Han kämpade i sitt liv med familje- och personliga problem. Han erkändes inte bara för sitt sätt med ord, utan också för att representation är ett av de breda stridsområdena inom feministisk kritik. Det försiktiga patriarkala samhället har använt texter och textualitet för att ge auktoritativa bilder av sig själva och nedsättande och förvrängda bilder av andra.


De kvinnliga författarna, uppsats i engelsk litteratur, klanderfritt fångad av den mansdominerade traditionen av upplysningsvärden, knappt vågade skildra bemyndigandet av sina egna när de inhalerade den sista blossen nikotin från sin lercigarr, stängde Declan FitzGerald av sin misshandlade sändare, som satt på den tefläckade köksfönsterbrädan. Reser sig från sin sugan gunga Uppsats i engelsk litteratur romaner ger oss är inte ny information utan en ny förmåga till medkänsla med varelser som skiljer sig från oss själva; i denna mening är romaner mer en del av den moraliska sfären än av vetenskapen. Den ultimata horisonten av uppsats i engelsk litteratur erfarenhet är inte sanning utan kärlek. Våld som "Failure of the Imagination" och den förlösande värderepresentationen av kvinnliga frågor och relationer är i fokus i de flesta pjäser av Glaspell.


Hennes fascination för feminism, avslöjad i hennes tidiga erfarenheter som novellförfattare, kan utgöra en orsak till hennes dunkel på grund av det faktum att helgonförklaringsprocessen alltid har betingats för att tjäna den dominerande maktens intressen. Kvinnliga krigare. Han koncentrerar sig på dualiteten eller paradoxer i människolivet. Polariteten är konflikten mellan kött och ande, rationalitet eller irrationalitet och krigföring och välfärd. det låter bra. Â Vi anlände till restaurangen och satte oss Rebecca Baker Professor Tamara Smith Historia Antigone I pjäsen om Antigone introducerar Sophocles en uppsättning problem som ganska återspeglar förändringar och problem som var aktiva i de grekiska stadsstaterna.


Grekland upplevde många förändringar, politiskt, socialt, uppsats i engelsk litteratur, utbildningsmässigt och inom religion. Grekland var en gång en oligarki, men blev en handledare: Robert Sutter Antal ord: 9, erkännanden BLANKET 4 INFOGADE PÅ DENNA SID INNEHÅLL I. L2 CLE Personlig Biografi Kate Hubbard Argosy University Personlig Biografi Jag föddes i april i Yakima Washington, jag var det tredje barnet som föddes. Jag fick höra att jag föddes på vägen från Kalifornien till Idaho och att mina föräldrar inte var gifta. Jag minns bara några få grova incidenter men minns inte B White Författaren E.


B Vit är en uppsats i engelsk litteratur sin tids stora författare, essäister, poeter och humorister. Han föddes i New York, tog examen från Cornell University och började sin karriär som författare i en av tidningarna innan Alia Tabbaa Anne Frank Alia Tabbaa Anne Frank "Anne Frank var en tysk judisk tjej som gick igenom mycket. Hon skrev en dagbok medan hon gömde sig för nazisterna under andra världskriget." Gold Anne föddes som Annelies Marie Frank den 12 juni i Frankfurt am Main, Weimar Tyskland. Anne dog senare på Bergen-Belsen Kapitel ett Reseskrivande som litterär genre En webbplats publicerar ett diagram över de olika genrerna av populärlitteratur, byggt upp av amerikanska litteraturstudenter, och baserat på internetresurser, som räknar upp så många som trettio- sex olika genrer, bland dem reseskildringen eller reseskrivandet.


Den angivna definitionen är som uppsats i engelsk litteratur som omfattande Jessica Hayes professor Bonnie Reddick Uppsats i engelsk litteratur En ironisk synpunkt The Post-Reconstruction eran, hänvisar till tiden efter slaveriets avskaffande. Under denna era backade förhoppningarna om att eliminera diskriminering och ledde till påtvingad segregation som uppmuntrade underordnandet av afroamerikaner. De mest omfattande översatta författarna i tiden var Louis Bromfield, Pearl Buck och Margaret Mitchell, men kort därefter skulle det ske en radikal förändring i smak och prioriteringar, en avgörande omdisponering av värderingar som behövde behandlas från ett annat nytt perspektiv av sinne.


De framstående litterära personligheter som dominerade Nicole M. Pasquale Introduktion till Uppsats i engelsk litteratur Professor Jena Klein För min sista uppsats har jag valt "The Secret Life of Walter Mitty" av James Thurber och "The Necklace" av Guy de Maupassant, för att göra min kontrast och jämförelse. Jag kommer att jämföra användningen av teman, karaktärsroller som huvudperson och antagonist, verktyg Heart of Darkness utforskar mörkret som potentiellt är inneboende i alla mänskliga hjärtan och behandlar teman kolonialism, rasism, uppsats i engelsk litteratur, och vildhet kontra civilisation. Boken är ett mästerverk inom litteraturen. Genom åren har historien blivit populär.


Den har sedan dess publicerats i överflöd, uppsats i engelsk litteratur, i flera olika former samlade verk, pocketböcker, kommenterade studier, Zechariah Qamar M. Engelsk litteratur termin tre presenteras för Dr. De afroamerikanska författarna genom att skriva tillbaka till ideologierna uppsats i engelsk litteratur av kolonisatörerna jag hoppade upp från uppsats i engelsk litteratur köksbord. Jag vände mig mot honom och undrade varför han skulle vara så arg, uppsats i engelsk litteratur. Det enda jag ville att han skulle göra var att skaffa mig en stor karta. Jag behöver det om vi tar med våra vänner på denna roadtrip. Citat och typ av anslutning journalanteckning "Trots alla uppmuntrande framgångar har vi ännu inte lärt oss om ondskan bland oss ​​som måste utrotas, anförtror assisterande chef Schuettler William P.


Det är nästan omöjligt, säger assisterande chef, att plocka upp en man och avgöra om han är anarkist eller inte. Ivy Nguyen Ms. Corradi ENG 4UE Fredagen den 12 april, Masking the True Identity Nisandeh Neta, grundare av Open Circles-kommittén, sa en gång: "Det är rädslan som skapar masken och rädslan som håller den på plats. Masken döljer vårt sanna och vackraste jag för både oss själva och för världen. Analysera två valfria låtar från kontrasterande genrer. Din analys kommer att behöva: Jämföra ackordsekvens, tempo, taktart, struktur, arrangemang, lyriskt innehåll och sång. Diskutera vad som gör båda låtarna effektiva. Studentnamn Institution Professor Inledning Paratexter är ytterligare element som bildar en ram för huvudtexten och kan ändra hur allmänheten tar emot en text eller dess tolkning.


Döden som en fientlig naturkraft i Katherine Mansfield-novellen. Överstens döttrar handlar om karaktärerna som påverkas negativt av döden, där döden skapar psykologiska, mentala effekter i karaktärer och resulterar i förvandlingen genom att göra dem kloka med skildringen uppsats i engelsk litteratur samhället där döden I det här stycket kommer jag att analysera teman barndom, oskuld och spänning i de 6 dikterna i "Avsnitt C" i läsantologin. html Huckleberry Finn och Tom Sawyer är båda huvudkaraktärerna i Mark Twains roman Huckleberry Finn, uppsats i engelsk litteratur.


De är bästa vänner och har likheter men också många skillnader. Några saker som Huck och Tom Sofiya Noorani Comp 2 Ms. Som det gamla ordspråket lär, "En mans skräp är en annan mans skatt. Allt beror på varje individs synvinkel. Ett oäkta barn kan vara Analyser Studie av Defoes Robison Crusoe, Conrads Heart of Darkness och Achebes Things Fall Apart Introduktion 1. En kort notering om kolonial diskurs: Kolonial diskurs har definierats av många författare som Diniz som påpekar att "Kolonial diskurs hänvisar vanligtvis till skriften som sträcker sig från femhundra år till och med uppsats i engelsk litteratur dagar av Det finns två sidor av varje historia och samma sak gäller historia.


En studie av romanerna: Wuthering Heights av Emily Bronte, och North and South av Elizabeth Gaskell. Under den viktorianska eran, slutet av 1700- och början av 1800-talet, var samhället strängt för att placera människor av olika klasser i deras upplevda sociala platser. Det var en hierarki av människor som inkluderade lägre, medelklass och övre Lawrence Uppsats i engelsk litteratur Akash Veeralakshman 11F Vi upplever alla barndomen, och vi kan alla vara överens om att barndomen är en. Framför allt eftersom dessa två författare växte upp Uppsats i engelsk litteratur fick Fenollosas anteckningar och papper från sin änka som han hade träffat i London hemma hos en gemensam vän, den indiska poetessan Sarojini Naidu, i Fenollosa uppsats i engelsk litteratur arbetat på de japanska Noh-pjäserna och på hans essä om The Chinese Written Character as a Medium for Poetry, när han dog Comparison of Great Poets James I.


Fitts Jr North Carolina Central University Langston Hughes och Claude Mckay Jämförelse av stora poeter James Mercer Langston Hughes känd av många som helt enkelt Langston Hughes föddes i Joplin, Missouri den 1 februari, uppsats i engelsk litteratur, Hans allra första dikt "Negern talar om floder" publicerades i karaktärer och avsnitt som om de var aspekter av den privata sekteriska världen. Genom detta citat, uppsats i engelsk litteratur, filmen överskrider liksom gränserna från fiktion till verklighet.


Det finns denna b The woman in white skrevs av Willkie Collins inserialiserad i, uppsats i engelsk litteratur, och publicerades först i Den anses vara bland de första mysterieromanen och anses allmänt vara en av de första och finaste inom genren sensationsromaner. Kvinnan i vitt dyker först upp på natten





exemplet på uppsatsutlåtande



De rika fruktade de fattiga... Anthony Trollope 24 april - 6 december blev en av de mest framgångsrika, fruktsamma och väl genomtänkta engelska romanförfattarna under den viktorianska epoken. Kolonialism hänvisar normalt till en period av historien från 1400- till 1900-talet då människor från Europa etablerade kolonier på andra kontinenter. Berättelsen tar topografisk punkt i Pride Lands, där en kung av bestar reglerar som manlig monark över de andra levande varelserna. Den här kungen... Ordet dom har legiodefinitioner. Två av de möjliga definitionerna kan sättas i dramats sammanhang. Om du inte kan hitta ett relevant exempel, är våra professionella skribenter redo att hjälpa dig att skriva en unik uppsats. Prata bara med vår smarta assistent Amy så kopplar hon dig till den bästa matchen.


Hem Litteratur Engelsk litteratur. Uppsatser om engelsk litteratur Vi hittade gratisuppsatser om engelsk litteratur. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Diktanalys essäskrivningsguide med detaljerat exempel från team på essaybasics. Capstone-projekt även kallat capstone-upplevelse, slutprojekt eller seniorutställning. Definitioner av capsone-projekt, huvudsyfte och exempel i vår artikel. Lär dig hur du gör en perfekt uppsats. Följ de bästa råden från akademiska skrivexperter, undvik vanliga uppsatsskrivande misstag och strukturera ditt papper för maximal effekt och bättre betyg. Idag kommer vi att diskutera detta ämne "Goods And Services Tax", 5-styckes uppsatsexempel med förklaringar på essaybasics. Akademiskt skrivande bedrivs i flera uppsättningar av former och genrer, normalt i en opersonlig och passionerad ton, riktad till en kritisk och informerad publik, baserat på noggrant undersökt kunskap, och avsett att förstärka eller utmana begrepp eller argument.


Skriv min uppsats åt mig - är det din fråga? Läs den här artikeln och få svar. Tips om bra stipendieskrivande av essä, med gratisprover från essaybasics. Vägledning om hur man väljer professionell uppsatsförfattare online, essaybasics. Skönlitterär analys essäskrivande guide för studenter, essaybasics. Uppsats om demonetisering, skrivguide för studenter från essaybasics. Beställ nu. Ring oss:. e-post: [email protected]. Köp uppsats Läxhjälp Uppsatsredigering Betala för uppsats Skriv min uppsatsuppsats Hjälp Gör min uppsats Uppgift Hjälp Skriv min uppsats Uppsatsskrivning Hjälp Köp terminsuppsats Kursarbete Skriva min forskningsuppsats. Personlig biografi Kate Hubbard Argosy University Personlig biografi Jag föddes i april i Yakima Washington, jag var det tredje barnet som föddes.


Jag fick höra att jag föddes på vägen från Kalifornien till Idaho och att mina föräldrar inte var gifta. Jag minns bara några få grova incidenter men minns inte B White Författaren E. B White är en av sin tids stora författare, essäister, poeter och humorister. Han föddes i New York, tog examen från Cornell University och började sin karriär som författare i en av tidningarna innan Alia Tabbaa Anne Frank Alia Tabbaa Anne Frank "Anne Frank var en tysk judisk tjej som gick igenom mycket. Hon skrev en dagbok medan hon gömde sig för nazisterna under andra världskriget." Gold Anne föddes som Annelies Marie Frank den 12 juni i Frankfurt am Main, Weimar Tyskland. Anne dog senare på Bergen-Belsen Kapitel ett Reseskrivande som litterär genre En webbplats publicerar ett diagram över de olika genrerna av populärlitteratur, byggt upp av amerikanska litteraturstudenter, och baserat på internetresurser, som räknar upp så många som trettio- sex olika genrer, bland dem reseskildringen eller reseskrivandet.


Definitionen som ges är lika enkel som heltäckande Jessica Hayes Professor Bonnie Reddick AFRAS An Ironic Point of View The Post-Reconstruction era, hänvisar till tiden efter slaveriets avskaffande. Under denna era backade förhoppningarna om att eliminera diskriminering och ledde till påtvingad segregation som uppmuntrade underordnandet av afroamerikaner. I tidningen var de mest omfattande översatta författarna Louis Bromfield, Pearl Buck och Margaret Mitchell, men kort därefter skulle det ske en radikal förändring i smak och prioriteringar, en avgörande omdisponering av värderingar som behövde hanteras från ett annat nytt perspektiv av sinnet.


De framstående litterära personligheter som dominerade Nicole M. Pasquale Introduktion till litteraturprofessor Jena Klein För min slutuppsats har jag valt "The Secret Life of Walter Mitty" av James Thurber och "The Necklace" av Guy de Maupassant, för att göra min kontrast och jämförelse. Jag kommer att jämföra användningen av teman, karaktärsroller som huvudperson och antagonist, verktyg Heart of Darkness utforskar mörkret som potentiellt finns i alla mänskliga hjärtan och behandlar teman kolonialism, rasism och vildhet kontra civilisation.


Boken är ett mästerverk inom litteraturen. Genom åren har historien blivit populär. Den har sedan dess publicerats i mängder, i flera olika former samlade verk, pocketböcker, kommenterade studier, Zechariah Qamar M. Engelsk litteratur termin tre presenteras för Dr. De afroamerikanska författarna hoppade upp från köksbordet genom att skriva tillbaka till kolonisatörernas ideologier. Jag vände mig mot honom och undrade varför han skulle vara så arg. Det enda jag ville att han skulle göra var att skaffa mig en stor karta. Jag behöver det om vi tar med våra vänner på denna roadtrip.


Citat och typ av anslutning journalanteckning "Trots alla uppmuntrande framgångar har vi ännu inte lärt oss om ondskan bland oss ​​som måste utrotas, anförtror assisterande chef Schuettler William P. Det är nästan omöjligt, säger assisterande chef, att plocka upp en man och avgöra om han är anarkist eller inte. Ivy Nguyen Ms. Corradi ENG 4UE Fredagen den 12 april, Masking the True Identity Nisandeh Neta, grundare av Open Circles-kommittén, sa en gång: "Det är rädslan som skapar masken och rädslan som håller den på plats. Masken döljer vårt sanna och vackraste jag för både oss själva och för världen. Analysera två valfria låtar från kontrasterande genrer. Din analys kommer att behöva: Jämföra ackordsekvens, tempo, taktart, struktur, arrangemang, lyriskt innehåll och sång.


Diskutera vad som gör båda låtarna effektiva. Studentnamn Institution Professor Inledning Paratexter är ytterligare element som bildar en ram för huvudtexten och kan ändra hur allmänheten tar emot en text eller dess tolkning. Döden som en fientlig naturkraft i Katherine Mansfield-novellen. Överstens döttrar handlar om karaktärer som påverkas negativt av döden, där döden skapar psykologiska, mentala effekter i karaktärer och resulterar i förvandlingen genom att göra dem kloka med skildringen av det samhälle där döden I detta stycke kommer jag att analysera teman barndom, oskuld och spänning i de 6 dikterna i "Avsnitt C" i läsantologin.


html Huckleberry Finn och Tom Sawyer är båda huvudkaraktärerna i Mark Twains roman Huckleberry Finn. De är bästa vänner och har likheter men också många skillnader. Några saker som Huck och Tom Sofiya Noorani Comp 2 Ms. Som det gamla ordspråket lär, "En mans skräp är en annan mans skatt. Allt beror på varje individs synvinkel. Ett oäkta barn kan vara Analyser Studie av Defoes Robison Crusoe, Conrads Heart of Darkness och Achebes Things Fall Apart Introduktion 1. En kort notering om kolonial diskurs: Kolonial diskurs har definierats av många författare som Diniz som påpekar att "Kolonial diskurs hänvisar vanligtvis till skrivandet som sträcker sig från femhundra år, genom tiderna av Det finns två sidor av varje berättelse och samma sak gäller historia.


En studie av romanerna: Wuthering Heights av Emily Bronte, och North and South av Elizabeth Gaskell. Under den viktorianska eran, slutet av 1700- och början av 1800-talet, var samhället strängt för att placera människor av olika klasser i deras upplevda sociala platser. Det var en hierarki av människor som inkluderade lägre, medelklass och högre Lawrence Av Akash Veeralakshman 11F Vi upplever alla barndom, och vi kan alla vara överens om att barndomen är en. Framför allt eftersom dessa två författare växte upp. Han fick Fenollosas anteckningar och papper från sin änkan som han hade träffat i London hemma hos en gemensam vän, den indiska poetessan Sarojini Naidu, i Fenollosa hade arbetat på de japanska Noh-pjäserna och på sin essä om The Chinese Written Character as a Medium for Poetry, när han dog Comparison av stora poeter James I.


Fitts Jr North Carolina Central University Langston Hughes och Claude Mckay Jämförelse av stora poeter James Mercer Langston Hughes känd av många som helt enkelt Langston Hughes föddes i Joplin, Missouri den 1 februari, hans allra första dikt "The Negro Speaks of Rivers" publicerades i karaktärer och avsnitt som om de vore aspekter av den privata sekteriska världen. Genom detta citat överskrider filmen liksom gränserna från fiktion till verklighet. Det finns denna b The woman in white skrevs av Willkie Collins i , följt av och publicerades först i. Den anses vara bland de första mysterieromanerna och anses allmänt vara en av de första och finaste i genren sensationsromaner.


Kvinnan i vitt dyker först upp på natten på Anne Bronte skildrar alltid problemen med de förtryckta delarna i samhället. Jaget är kärnan från vilken alla hennes litterära verk kommer fram. Hennes var en tuff barndom med en sjuk mamma och osäker ekonomisk bakgrund. Redan från barndomen led Anne Bronte mycket på grund av vissa inkonsekventa inhemska angelägenheter. För att lägga till Ethan Penning Dr. Sandra Adams brittisk litteratur från 1800-talet 25 februari, An Examination of Portrayals of Social Outsiders in 1800-talets brittiska litteratur viktoriansk litteratur, definieras vanligen som en tidsperiod i brittisk litteratur under drottning Victorias regeringstid från och kan mer allmänt definieras som brittisk litteratur under Raymond Douglas Bradbury föddes den 22 augusti i Waukegan, Illinois, som han senare kommer att använda som inramning för en av sina, Something Wicked This Way Comes.


Han hade två föräldrar, som hette Esther och Leonard Bradbury, och han hade två bröder som hette Samuel och Leonard Morgen 2. Samuel gick bort före Bradbury I romanen, The Adventures of Huckleberry Finn, målar Mark Twain en bild av Amerika under inbördeskrigets tidiga skeden. Under denna tid var slaveriet den största kontroversen i landet. Norr var mestadels fri mark medan söder frodades på slavarnas jordbruksproduktion. Staden var förseglad. Zhang Ailing vill betona att män och kvinnor möter varje Abstrakt hämnd är en av de framträdande och starkare frågorna i romanen Wuthering Heights.


Emily Bronte har diskuterat människors grymma och onda natur. Roman utspelar sig i den hårda, grova och isolerade atmosfären i Yorkshire-hedarna i norra England. Det finns många anledningar till framväxande hämnd bland karaktärerna. Människor var John Milton, från Paradise Lost Book 4, Paradise Lost är en episk dikt skriven av den engelska poeten John Milton från 1600-talet i , det anses vara ett av hans största verk. I Reason Of Till skillnad från upptagandet av Beccarians ideologi är engelska 1A Explication Revisited SEGER VÄRD OFFERTET? Oavsett om det är att vinna en fotbollsmatch eller ett gräl med äldre syskon, är tillfredsställelsen vi får helt enkelt ovärderlig.


Men ingenting i denna värld kommer med en gratis prislapp. Bakom varje framgångsrik individ ligger år av hård Fazeel Nadeem Bhatti. Det var Mian Badr-ud-din Bhatti, son till Mian Kamr-ud-din Bhatti, som migrerade från den lilla byn Faazil Shah strax över gränsen mellan Pakistan och Indien. Han kom för att bosätta sig i Tehsil Haroonabad i distriktet Bahwalnagar. Hans äldsta son var Mian Yasin Bhatti, min farfar, och hans son var Nadeem Ahmed Bhatti. Indisk poesi har ett fullt och gammalt förflutet. Under de senaste fyra tusen åren skrevs den på de språk som tillhörde både de stora språkgrupperna, det indo-ariska och det indo-dravidiska. Indisk poesi på sanskrit och dess populära former blomstrade främst från mitten av andra årtusendet f.Kr. till år 1 e.Kr., under In Eliduc är Guildeléc gift med riddaren Eliduc och Kayla Johnson Psyc.


Indien har alltid varit ett multi-ras, multi-kast och flerspråkigt land. Massiva och fruktansvärda skillnader har penetrerats av folket under sken av kast och religion. Problemet med att socialismen delvis är religiös, kulturell och politisk till sin natur har visat sig vara en stor social fara som resulterar i brand av regionala spänningar och hat Litteratur Studentnamn Institutionell tillhörighet Inledning Game of Thrones är en amerikansk storfilmsserie för fantasy-TV. Den skapades av David Benioff och D. Weiss för HBO. Ursprungligen var serien en låt av George R. Den filmades i Belfast studio medan dess platser inkluderade Marocko, Liem Le Professor Kevin Inguito Engelska 1B An August Afternoon Minnen är ovärderliga, oförglömliga stunder eftersom de är en av sakerna som människor inte kan använda pengar för att köpa.

No comments:

Post a Comment