Thursday, January 6, 2022

Reflekterande uppsats i omvårdnad

Reflekterande uppsats i omvårdnad



com garanteras varje student högkvalitativa, professionellt skrivna uppsatser. Om du undrar hur man skriver en omvårdnadsreflekterande uppsats är du på rätt sida, reflekterande uppsats i omvårdnad. Våra proffs är villiga att hjälpa dig. Hur man skriver en uppsats i enkla steg. Du förhindrar eventuella problem, ser till att referera till alla dina källor och berättar en sann och originell historia. Amanda hade kapacitet, läkarna och konsulten förklarade för henne och familjemedlemmarna att några av hennes organ inte fungerade och bland rollerna som en reflekterande uppsats i omvårdnad är att behålla förtroendet genom att vara ärlig, öppen och agera med integritet. Ofta borde dessa känslor handla om hur de kunde övervinna sina känslor och agera rationellt.





Utmaningar inom medicinsk och läkemedelsövervakning



Omvårdnadsreflekterande omvårdnadsuppsatsskrivning är ofrånkomlig, särskilt hos studenter som studerar omvårdnad. Så, vad är egentligen en reflekterande omvårdnadsuppsats och hur man skriver den bra? Under den senaste säsongen som drev vår omvårdnad reflekterande uppsats i omvårdnad galet, all typ av testinformation kommer, och vi är väldigt upptagna, så om du behöver skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats är du välkommen att kontakta vår webbplats kundtjänst, vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig den bästa kvaliteten, det mesta effektiv uppsatsskrivningstjänst, varje uppsats kommer att göra vårt bästa för att ge dig den bästa, bästa och bästa informationstjänsten och varje uppsats kommer att göra vårt bästa för att ge dig den bästa servicen.


Du är välkommen att kontakta webbplatsens kundtjänst för konsultation. Syftet med denna typ av artikel är att hjälpa dig att tänka djupt över vad som händer i ditt liv. Till exempel kan sjuksköterskeyrket kräva att studenter skriver en reflekterande uppsats under en praktik utanför campus, skriver ner vad som hände och vad de lärde sig av det. För att förstå vad en reflekterande uppsats behöver innehålla kan vi titta på den reflekterande cykeln som föreslagits av professor Graham Gibbs vid Oxford University. Detta cirkulära mönster är utformat för att hjälpa människor att lära sig kunskap av erfarenhet, inklusive följande steg:, reflekterande uppsats i omvårdnad. En detaljerad beskrivning av händelsen som har inträffat, det vill säga vad som utlöste reflektion, inklusive var och när händelsen inträffade, vem du var med vid den tidpunkten och vad du gjorde, reflekterande uppsats i omvårdnad.


Undersök de positiva och negativa aspekterna av upplevelsen som vad som görs bra och vad som inte är tillräckligt bra samt din reflekterande uppsats i omvårdnad och analys. Det här steget kan kräva att du kombinerar de idéer eller praktiska metoder du lärde dig i klassen för att utforska. Sammanfatta dina tankar om reflekterande uppsats i omvårdnad erfarenhet, inklusive vad du lärt dig av den. Handlingsplan vad du ska göra härnäst, vad du behöver lära dig eller vilka olika sätt du kommer att reagera om samma situation inträffar igen. Nyckeln till att skriva en reflekterande uppsats är att se till att ovanstående steg ingår i din artikel. Även om arkitekturen för den reflekterande uppsatsen för omvårdnad inte har några hårda och snabba regler för arkitekturen för den reflekterande uppsatsen, är en kortfattad och tydlig arkitektur mer användbar för att presentera dina idéer.


Den grundläggande strukturen för en reflekterande uppsats bör se ut så här:. Avhandlingens uttalande är det viktigaste avsnittet i inledningen. Din avhandling bör vara kort och koncis, och den bör tydligt ange din ståndpunkt. Situationen beskrivs. Eftersom en reflekterande uppsats bygger på tidigare erfarenheter är kärnan i arbetet att diskutera dessa händelser. Återigen bör endast de mest betydelsefulla och värdefulla detaljerna inkluderas i detta område. Personliga känslor delas. Den här delen förklarar hur du reagerar på situationer och hur du kan utveckla emotionell kontroll. Erfarenhetsutvärdering. Detta avsnitt innehåller en sammanfattning av de förmågor och kunskaper som användes.


Reflektion och lärandemöjligheter. Den föregående delen är sammanflätad med denna. Beskriv också din framtida väg för självutveckling. Den här är okomplicerad. Beskriv helt enkelt vad du tog upp i din uppsats. Som med andra akademiska uppsatser, om du citerar några källor i artikeln, måste du inkludera en lista reflekterande uppsats i omvårdnad referenser i slutet av artikeln. Om du har täckt allt ovanstående i din artikel, måste din reflekterande uppsats se anständig ut! Som ni kanske märker kommer konkurrensen att bli hård. Även med de bästa betygen och en hög GPA, reflekterande uppsats i omvårdnad, Det är svårt att komma in på sjuksköterskeskolan. Som ett resultat måste din uppsats vara av högsta kaliber! Lär dig de vanligaste felen och undvik dem i din reflekterande uppsats i omvårdnad är en av de bästa strategierna för att säkerställa att ditt arbete är felfritt.


Följande är en lista över de vanligaste misstagen i omvårdnadsansökningar. Titta på dem här:. Berätta en berättelse som visar hur hjälpsam du var när du gav vård till någon till intagningstjänstemän. Att ha en stark önskan om att bli sjuksköterska är förstås fantastiskt. Din uppsats, å andra sidan, kommer inte att vara övertygande om du inte har någon aning om vad omvårdnad handlar om. Plagiat är minst sagt oetiskt. Du förhindrar eventuella problem, ser till att referera till alla dina källor och berättar en sann och originell historia. Detta är reflekterande uppsats i omvårdnad vanlig svårighet i inledningen och avslutningen. Kombinera istället dina idéer och komplettera din artikel på ett kreativt sätt.


Behövs hjälp? Låt oss chatta nu! Att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats- Författare av omvårdnadsuppdrag senast den 7 januari, 7 januari, att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats Att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats är ofrånkomligt, särskilt för studenter som studerar omvårdnad. Vad är en omvårdnadsreflekterande uppsats? Professor Gibbs reflekterande cykel För att förstå vad en reflekterande uppsats behöver innehålla kan vi titta på den reflekterande cykeln som föreslagits av professor Graham Gibbs vid Oxford University. Detta cirkulära mönster är utformat för att hjälpa människor att lära sig kunskap av erfarenhet, reflekterande uppsats i omvårdnad, inklusive följande steg: Beskrivning Beskrivning En detaljerad beskrivning av händelsen som har inträffat, det vill säga vad som utlöste reflektion, inklusive var och när händelsen inträffade, reflekterande uppsats i omvårdnad, vem du var med vid den tiden och vad du reflekterande uppsats i omvårdnad. Utvärdering och analys Utvärdering och analys Undersök de positiva och negativa aspekterna av upplevelsen, såsom vad som görs bra och vad som inte är tillräckligt bra samt din förståelse och analys.


Slutsatser Sammanfatta dina tankar om upplevelsen, inklusive vad du lärde dig av den. Grundstrukturen för en reflekterande uppsats bör se ut så här: Följande är typiska drag för en reflekterande omvårdnadsuppsats: Introduktion. Reflekterande uppsats: Misstag att undvika Som du kanske märker kommer konkurrensen att bli hård. Titta på dem här: Utelämna din personliga omvårdnadserfarenhet. En uppsats om sjuksköterskeansökan verkar vara mycket svag utan en anekdot från det verkliga livet, reflekterande uppsats i omvårdnad. Inte inklusive dina erfarenheter, reflekterande uppsats i omvårdnad. Ge inte tillräckligt med skäl för att backa upp dina påståenden. Upprepa dig själv Detta är en vanlig svårighet i inledningen och avslutningen, reflekterande uppsats i omvårdnad.





uppsats om att läsa böcker



Som med andra akademiska uppsatser, om du citerar några källor i artikeln, måste du inkludera en referenslista i slutet av artikeln. Om du har täckt allt ovanstående i din artikel, måste din reflekterande uppsats se anständig ut! Som ni kanske märker kommer konkurrensen att bli hård. Även med de bästa betygen och en hög GPA är det svårt att komma in på sjuksköterskeskolan. Som ett resultat måste din uppsats vara av högsta kaliber! Att lära sig de vanligaste felen och undvika dem i din tidning är en av de bästa strategierna för att säkerställa att ditt arbete är felfritt. Följande är en lista över de vanligaste misstagen i omvårdnadsansökningar.


Titta på dem här:. Berätta en berättelse som visar hur hjälpsam du var när du gav vård till någon till intagningstjänstemän. Att ha en stark önskan om att bli sjuksköterska är förstås fantastiskt. Din uppsats, å andra sidan, kommer inte att vara övertygande om du inte har någon aning om vad omvårdnad handlar om. Plagiat är minst sagt oetiskt. Du förhindrar eventuella problem, ser till att referera till alla dina källor och berättar en sann och originell historia. Detta är en vanlig svårighet i inledningen och avslutningen. Kombinera istället dina idéer och komplettera din artikel på ett kreativt sätt. Behövs hjälp?


Låt oss chatta nu! Att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats- Författare av omvårdnadsuppdrag senast den 7 januari, 7 januari, att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats Att skriva en reflekterande omvårdnadsuppsats är ofrånkomligt, särskilt för studenter som studerar omvårdnad. Vad är en omvårdnadsreflekterande uppsats? Professor Gibbs reflekterande cykel För att förstå vad en reflekterande uppsats behöver innehålla kan vi titta på den reflekterande cykeln som föreslagits av professor Graham Gibbs vid Oxford University. Det här cirkulära mönstret är utformat för att hjälpa människor att lära sig kunskap av erfarenhet, inklusive följande steg: Beskrivning Beskrivning En detaljerad beskrivning av händelsen som har inträffat, det vill säga vad som utlöste reflektion, inklusive var och när händelsen inträffade, vem du var med vid tid och vad du gjorde.


Utvärdering och analys Utvärdering och analys Undersök de positiva och negativa aspekterna av upplevelsen, såsom vad som görs bra och vad som inte är tillräckligt bra, såväl som din förståelse och analys. Slutsatser Sammanfatta dina tankar om upplevelsen, inklusive vad du lärde dig av den. Grundstrukturen för en reflekterande uppsats bör se ut så här: Följande är typiska drag för en reflekterande omvårdnadsuppsats: Introduktion. Reflekterande uppsats: Misstag att undvika Som du kanske märker kommer konkurrensen att bli hård. Titta på dem här: Utelämna din personliga omvårdnadserfarenhet. En uppsats om sjuksköterskeansökan verkar vara mycket svag utan en anekdot från det verkliga livet. Inte inklusive dina erfarenheter.


Ge inte tillräckligt med skäl för att backa upp dina påståenden. Självmedicineringsmålet är fokuserat och höjt från standard fyra i den australiensiska kommissionen som handlar om säkerhet och kvalitet inom hälso- och sjukvården. Under placeringen på General Hospital i Alabama fanns det rädslor som jag utvecklade, vilket inkluderar att jag hade en skugga av tvivel om att jag vid varje given tidpunkt under praktiken kommer att göra administrationsfel. Anledningen till att jag var orolig är att de medicinska felen som görs av utexaminerade sjuksköterskor vanligtvis är kopplade till slutsatsen att den utexaminerade sjuksköterskan har en bristfällig utbildning i omvårdnad och även att sjuksköterskan saknar erfarenhet av kliniska frågor Levett-Jones, T. , Utexaminerade sjuksköterskor som gör medicinska misstag behandlas ofta som ett problem eftersom medicinska fel kan vara så allvarliga att de leder till att patienter dör i organisationen.


Utexaminerade sjuksköterskor som också gör medicinska fel utsätts för disciplinära åtgärder, och i vissa fall avregistreras de vanligtvis. Detta är anledningarna till varför jag var rädd när jag lades in på sjukhuset som sjuksköterska. En annan utmaning som noterades inkluderar FN:s handledning av medicinering under tiden som jag placerades som utbildad sjuksköterska. Anledningen till behovet av vägledning är att en nyutexaminerad sjuksköterska vanligtvis ställs inför utmaningar och känslor av bristande självförtroende och i extrema fall förvirring när organisationskulturen är mångsidig. Handledning sker ofta när sjuksköterskan fortfarande håller på med sina studier, men när de väl utexaminerats till en utbildad sjuksköterska är handledning inte tillgänglig.


Det som vanligtvis sker är dessutom en rad medicinska fel som den utexaminerade sjuksköterskan är benägen att göra. Dessa fel beror på att sjuksköterskan är stressad och har ångestnivåer som hindrar honom eller henne från att utföra aktiva uppgifter enligt den teoretiska utbildningen och de färdigheter som påverkas. Svårigheter i den farmaceutiska kunskapen En annan identifierad utmaning som jag stött på och även som en majoritet av de utexaminerade sjuksköterskorna vanligtvis stöter på inkluderar bristen på en farmaceutisk kunskap. På universitetet utbildas sjuksköterskor i farmacikunskap, men kopplingen av kunskapen till diagnosen sker vanligtvis vid den tidpunkt då sjuksköterskan placeras som utbildad sjuksköterska Levett-Jones, T, Därför genomförs evidensbaserad forskning och tillgången på evidensbaserad praxis har begränsat sjuksköterskeyrket av de utexaminerade sjuksköterskorna.


Korrekt placering kan tillåta kopplingen av farmaceutisk kunskap till diagnos, vilket kommer att hjälpa till att öka den kliniska erfarenheten hos den utexaminerade sjuksköterskan. Förbättringsstrategier för att ta itu med dessa identifierade utmaningar Efterlevnad av policyer och procedurer Strategierna som ska användas inkluderar efterlevnad av omvårdnadspolicyer och -procedurer som är i linje med praktiken. Strategin hjälper till att uppnå ett säkert läkemedelshanteringsprogram. När dessa policyer kommuniceras till den utexaminerade sjuksköterskan blir det därför lätt för individen att veta var enheterna är placerade i organisationen och även säkerställa att alla dessa procedurer följs korrekt.


Den utexaminerade sjuksköterskan som har dessa kunskaper kommer att kunna göra korrekt leverans och säker medicinhantering. Dessa strategier inkluderar processen där de utexaminerade sjuksköterskorna kommer att söka förtydligande när de ställs inför utmaningar, särskilt frågor som har att göra med okända mediciner. Månadsindex över medicinska specialiteter bör också tillämpas som en del av de strategier som bör följas. Vikten av MIMS är att de ger korrekta beskrivningar i detaljer där sjuksköterskorna kommer att kunna förstå motsägelser som kan uppstå när en viss medicin administreras och även lära sig om biverkningar som kan härröra från dessa mediciner.


Användning av teknik Implementering av teknik i omvårdnadsmiljön kommer också att hjälpa till att lindra medicinska fel som utexaminerade sjuksköterskor är benägna att göra. Teknik spelar en viktig roll i sjukvårdsorganisationer. Därför, när utexaminerade sjuksköterskor utbildas i hur man använder olika typer av teknik, kommer de att få färdigheter som de kan lita på för att minimera stressen, särskilt på medicinering som också kan leda till medicinska fel. Vidare sägs tekniken vara fördelaktig till den grad att den har en chans att främja självstyre bland den utbildade sjuksköterskan och det kommer att öka den professionella utvecklingen. Tekniken kan också hjälpa den utexaminerade sjuksköterskan att kunna göra en jämförelse och genomföra uppföljning och utvärdering.


Övervaknings- och utvärderingstekniker hjälper till vid beslutsfattande som minimerar medicinska fel som sjuksköterskor kan orsaka. Vidare kan tekniken hjälpa en utexaminerad sjuksköterska att kunna kontrollera patientidentifikationen vilket strider mot de procedurer som omfattar medicineringsrättigheter och administration. Genom dessa strategier kommer det att uppnås inom hälso- och sjukvårdsorganisationer och konsumentsäkerhet. Utveckling av ordentliga planer och prioritering En annan strategi för att övervinna dessa utmaningar är att vårdinrättningen tar fram ordentliga planer och gör prioritering av de utexaminerade sjuksköterskorna.


Prioritering kommer att leda till korrekt vård och vägledning av utexaminerade sjuksköterskor för att möjliggöra en smidig övergång mellan teoretisk utbildning som sjuksköterskeplacering som utbildad sjuksköterska på en sjukvårdsinstitution eller ett sjukhus. Vidare valde jag strategin eftersom det är lätt för organisationerna att delegera uppgifter till sjuksköterskorna enligt deras förmåga. En sjuksköterska kommer att kunna hantera uppgifter enligt sina förmågor vilket också kommer att minimera stressnivåer och medicinska fel som kan uppstå i organisationerna. Avslutningsvis bör det identifieras att olika strategier identifieras och väljs ut som ett alternativ i vårdorganisationen. Dessa strategier hjälper organisationen och en utexaminerad sjuksköterska att inte bara övervinna utmaningar som han eller hon står inför som en utexaminerad sjuksköterska utan det gör det också möjligt för sjuksköterskorna att bosätta sig på lämpligt sätt i de nya placeringsmiljöerna.


Tänk på misstagen av rädsla och medicinska misstag där en utexaminerad sjuksköterska som har placerats i en ny vårdorganisation är kapabel och benägen att göra. Dessa utmaningar är skadliga, och det finns strategier som en organisation kan implementera och använda för att se till att de hanterar dessa utmaningar. Som nämnts ovan inkluderar strategierna inrättandet av placeringsprogram där de utexaminerade sjuksköterskorna kommer att prioriteras och övervakas tills de är säkra och kan bedriva ledningsvård utan att göra några medicinska fel.


Vidare finns det också en rekommendation om att det finns ett behov av att implementera tekniken. Teknik hjälper till att minimera medicinska fel och gör det möjligt för sjuksköterskorna att förbättra sin effektivitet, särskilt utexaminerade sjuksköterskor. I dessa reflekterande uppsatser måste dessa strategier implementeras. Det kommer att generera positiva effekter för den utexaminerade sjuksköterskan, sjuksköterskeorganisationen och även patienter som söker medicinska tjänster från dessa institutioner. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden.


Denna uppsats är inte unik.

No comments:

Post a Comment