Wednesday, January 26, 2022

Definition essä om kärlek

Definition essä om kärlek



Känslomässig koppling, fysisk attraktion och andra krafter kan kombineras på oändliga sätt för att få oss att falla som jag älskar. Kärlek är omöjlig att kvantifiera. Vi kan titta på historien för att se att mänskligheten har ansett att kärlek i huvudsak är en mängd olika dygder och känslor. Om vi ​​stannar upp och tänker efter så är det många definition essä om kärlek och typer av kärlek: Vi älskar vår make, våra syskon, våra barn och våra husdjur. Vi använder det här ordet för att beskriva våra känslor för många saker, definition essä om kärlek.





KONTROLLERA DESSA EXEMPEL PÅ definitionen av kärlek



Det här är frågan som har förvirrat tankarna hos filosofer, teologer, vetenskapsmän och många fler typer av människor – inklusive den vanliga mannen eller kvinnan. Varför är denna fråga så svår att svara på? Tja, det finns inte bara så många olika typer av kärlek, det är notoriskt att definiera kärlek definition essä om kärlek. Denna uppsats kommer först att fokusera på en universell definition av kärlek och sedan spridas ut i de olika aspekter som detta fenomen innebär. Detta följer ett vanligt mönster i romantiska relationer som börjar med nöje, utvecklas till beundran och slutligen handlar om förtroende. Vi kan titta på historien för att se att mänskligheten har ansett att kärlek i huvudsak är en mängd olika dygder och känslor. Att säga en mening om kärlek är till synes omöjligt.


Det är därför det är viktigt att skilja på de typer av kärlek vi människor upplever. Andra människor kommer att säga att vänskap är den sannaste kärleken av alla, definition essä om kärlek. Medan andra kommer att säga att villkorslös kärlek är den enda rena formen av kärlek. Denna variation av kärlek är vanligtvis över anknytning, hat, medberoende och andra former av begränsningar. De kanske mest kända kärleksskildringarna i västvärlden diskuteras av Platon, Aristoteles och andra historiska källor. Vi kan säga att det finns sju smaker av kärlek: romantisk kärlek, vänskap, familjär kärlek, universell kärlek, oengagerad kärlek, praktisk kärlek och självkärlek, definition essä om kärlek.


Romantisk kärlek präglas av passion och definition essä om kärlek lust mellan människor att skapa ett band. Kärlek baserad på vänskap kan det å andra sidan vara definition essä om kärlek att delas goodwill, sällskap, definition essä om kärlek, tillit och mer. På liknande sätt, definition essä om kärlek, familjär kärlek är uthuggen ur beroende och förtrogenhet, och är nästan automatisk. En annan typ av kärlek som vanligtvis är inbyggd är universell kärlek. Denna bit av kärlek bygger på att känna omsorg om Gud, främlingar, naturen och andra omslutande faktorer.


Det kan också relatera till altruism, där vi vill hjälpa andra i nöd, även om vi inte känner dem väl, eller inte förväntar oss något tillbaka. En mer bastant typ av kärlek är oengagerad kärlek, som involverar retas, flirta, förföra och sex utan bindningar, definition essä om kärlek. Motsatsen kommer i form av gemensamma intressen och plikter med praktisk kärlek. Ofta dras människor till varandra utifrån aktiviteter, hobbyer, yrken och andra faktorer. Detta kan bilda ett starkt band mellan två eller flera personer åt gången. Slutligen är självkärlek kontroversiell. Alla dessa typer av kärlek blandas i våra liv. Det är svårt att hitta någon som inte har alla dessa smaker av kärlek närvarande i sin upplevelse av verkligheten.


Men det är upp till oss att bestämma den mest betydelsefulla typen av kärlek och att söka efter den. Vanligtvis kommer att ta reda på vad denna viktigaste smak av kärlek är att indikera vad vi behöver göra med våra liv, hur vi behöver agera och hur vi vill bygga upp vårt familje- och arbetsliv. Att veta vad kärlek är för dig är därför inte bara en filosofisk strävan utan också en praktisk. Cocola, Jim. Kom ihåg mig. Vad är ditt yrke? Student Lärare Författare Övrigt. Användarnamn eller e-mail. Akademiska uppgifter Att skriva en uppsats. Att skriva en forskningsrapport. Att skriva en recension. Skrivguider för studenter som skriver en memoar 2. Guider för kreativt skrivande Skriva en låt 3. Skriva ett brev Skriva ett utvärderingsbrev 3. Business Writing Guides Hur man gör ett nyhetsbrev 2.


Allmänna skrivguider Stadier av skrivprocessen. Essentials att skriva. Grammatikhandbok. Hittar inte svaret definition essä om kärlek till en svår fråga? definition uppsats sampleslovevad är kärlek. Behövs hjälp? Fråga en expert GRATIS. Populära frågor Avhandlingsutlåtande och jämför kontrastuppsats ställd av Admin Vad är ett bra avhandlingsuttalande mot dödshjälp som ställts av Anonyma Könsstereotyper övertygande uppsats ställd av Admin Vilket av följande skulle bäst fungera som titeln på en förklarande uppsats? frågade av Admin Divergent Novel Thesis Statement definition essä om kärlek av admin. Relaterade skrivguider I en definitionsuppsats förklarar du innebörden av en viss term genom att ge en detaljerad beskrivning av den och stödjer din definition med tydliga exempel eller fakta.


Sådana förklaringar behövs om en term är speciell, abstrakt, omtvistad eller inte har en k Logga in Användarnamn Lösenord Kom ihåg mig. Registrera Användarnamn E-post Vad är ditt yrke? glömt lösenord? Registrera Glömt ditt lösenord? Tillbaka till login.





uppsatser om kommunikationsförmåga



Kärlek bryter mot reglerna för logik, vetenskap och teori, den är mycket kraftfullare än man kan föreställa sig. Brianna, för att uttrycka det med ord. Jag kan inte ens förstå själv hur mycket jag älskar dig, för det finns ingen omfattning. Det ökar för alltid... Robert A. Enligt Merriam-Webster Dictionary är kärlek en känsla av stark eller konstant tillgivenhet för en person. Kärlek är en intensiv känsla som visar fysisk och känslomässig tillgivenhet till någon;... Ändå, som ett universellt begrepp, har kärlek inte en specifik bestämd betydelse. Det är en tvetydig uppfattning, eftersom dess definition är öppen för mer än en tolkning.


Kärlek är något som betyder olika saker för olika människor. Under det tjugoförsta århundradet håller kärlek på att bli ett föråldrat begrepp som slukar unga kvinnors sinnen att lyda hänsynslösa mäns önskemål på grund av... är många betydelser av ordet kärlek, och kärlek betyder många saker för olika människor. Kärlek är ett enkelt ord på fyra bokstäver, men det där fyra bokstäverna räcker långt. Varje person har sin egen åsikt om kärlek, och om du blir ombedd att ge en definition på kärlek kommer du att få en annan definition från varje person. Detta beror på att varje person ser och känner kärlek på olika sätt. Jag ställde en enkel fråga till tjugo slumpmässiga personer.


Kärlek är den vanligaste missförstådda och missbrukade termen i samhället idag. Den här termen kan ibland vara förvirrande, särskilt eftersom den brukade hänvisa till flera saker. Trots att denna term för det mesta används som... Den amerikanska definitionen av kärlek som beskrivs i Dictionary. com är som följer: 1 En intensiv känsla av djup tillgivenhet 2 En person eller sak som man älskar. Men i verkligheten är vår kärlek svår att definiera. Vi använder det här ordet för att beskriva våra känslor för många saker. Om vi ​​stannar upp och tänker på det, finns det många nivåer och typer av kärlek: vi älskar vår make, våra syskon, våra barn och våra husdjur. En del av oss älskar också ljudet av regn när det slår mot våra tak en varm sommarnatt. Vi använder denna... Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg.


Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Love Definition Essay. Det ska också sägas att dessa typer av kärlek, även om de är till skillnad från romantisk kärlek, kan vara lika intensiva. De är ofta inte lika glada som romantisk kärlek men de präglas av känslor av starkast engagemang och omtanke. Sedan, och som romantisk kärlek, stannar den här typen av kärlek vanligtvis på plats även när det är allvarliga konflikter. När frågan om vem vi älskar kommer upp är samma faktorer som med när på plats. På en nivå är familjemedlemmar och vänner älskade eftersom känslorna av stöd och tillgivenhet är kraftfulla.


Vi älskar dessa människor eftersom känslan till viss del kombineras med förnuft. Eftersom de bryr sig om oss ger vi tillbaka vården och kärleken genereras. När det är som bäst är det djupt tillfredsställande. Ändå saknar den passionen och spänningen vi finner i romantisk kärlek. Med den formen kan personen vi älskar bokstavligen vara vem som helst. Känslomässig koppling, fysisk attraktion och andra krafter kan kombineras på oändliga sätt för att få oss att falla som jag älskar. Det finns problem med allt detta såklart. Många människor känner intensiv kärlek till en annan men den återlämnas inte. Av någon anledning kan den andre inte känna så, och den käre lider av stor smärta. Detta går till den verkligheten att det inte finns något sätt att skapa kärlek genom vilja eller handling.


Människor kan få andra att göra många saker, både bra och dåliga, men ingen kan få en annan att känna kärlek när de helt enkelt inte gör det. Sedan finns det problemet med att kärlek existerar på skadliga sätt. Kärleken i sig är så komplex att äkta kärlek också kan existera i sådana situationer, som när den kära känner att han känner till den sanna naturen hos den som sårar dem. Slutsats Det är mycket möjligt att inget ämne känt för mänskligheten har diskuterats och skrivits så mycket som kärlek. Från civilisationens början är det det huvudsakliga intresset för praktiskt taget alla människor. Psykologer analyserar det, poeter skriver om det, och vanliga människor lever för att hitta det.


Det är då desto mer intressant hur mystiskt detta tillstånd är. Det finns sätt att beskriva kärlek men det finns inget riktigt sätt att definiera den. Det bästa någon kan göra är att vända sig till de känslor det skapar. Detta är dock i sig en slags definition. Denna uppsats kommer först att fokusera på en universell definition av kärlek och sedan spridas ut i de olika aspekter som detta fenomen innebär. Detta följer ett vanligt mönster i romantiska relationer som börjar med nöje, utvecklas till beundran och slutligen handlar om förtroende. Vi kan titta på historien för att se att mänskligheten har ansett att kärlek i huvudsak är en mängd olika dygder och känslor. Att säga en mening om kärlek är till synes omöjligt. Det är därför det är viktigt att skilja på de typer av kärlek vi människor upplever.


Andra människor kommer att säga att vänskap är den sannaste kärleken av alla. Medan andra kommer att säga att villkorslös kärlek är den enda rena formen av kärlek. Denna variation av kärlek är vanligtvis över anknytning, hat, medberoende och andra former av begränsningar. De kanske mest kända kärleksskildringarna i västvärlden diskuteras av Platon, Aristoteles och andra historiska källor. Vi kan säga att det finns sju smaker av kärlek: romantisk kärlek, vänskap, familjär kärlek, universell kärlek, oengagerad kärlek, praktisk kärlek och självkärlek. Romantisk kärlek präglas av passion och ibland lust mellan människor för att skapa ett band. Kärlek baserad på vänskap kan å andra sidan sägas vara delad välvilja, sällskap, tillit med mera. På liknande sätt skapas familjär kärlek ur beroende och förtrogenhet och är nästan automatiskt.


En annan typ av kärlek som vanligtvis är inbyggd är universell kärlek. Denna bit av kärlek bygger på att känna omsorg om Gud, främlingar, naturen och andra omslutande faktorer. Det kan också relatera till altruism, där vi vill hjälpa andra i nöd, även om vi inte känner dem väl, eller inte förväntar oss något tillbaka. En mer bastant typ av kärlek är oengagerad kärlek, som involverar retas, flirta, förföra och sex utan bindningar. Motsatsen kommer i form av gemensamma intressen och plikter med praktisk kärlek. Ofta dras människor till varandra utifrån aktiviteter, hobbyer, yrken och andra faktorer.

No comments:

Post a Comment