Monday, December 20, 2021

Uppsats om acceptans

Uppsats om acceptans



Publicerad 25 sep, Denna USB-enhet innehåller uppsats om acceptans toppen This I Believe ljudsändningar från de senaste tio åren, plus några favoriter från Edward R. Berättelsen. Introduktion Acceptans är ett viktigt inslag i individers liv. Du kan röka lavendel?





Uppsats om acceptans och mångfald Uppsatsexempel



Mångfald och acceptans i denna generation I den här generationen handlar alla om acceptans och mångfald. Det kan påverka den här generationens barn när det kommer till deras preferenser, med hänvisning till interracial dating, homosexuella, lesbiska, bisexuella, uppsats om acceptans, etc. De försöker få in Gud i ekvationen. Mångfald: tillståndet att ha eller vara sammansatt av olika element: variation; särskilt: inkluderandet av olika typer av människor som människor av olika raser eller kulturer i en grupp eller organisation. Vi är alla olika. Vi kommer i olika former, storlekar och färger. Det borde vi kunna uppsats om acceptans som älskar oss tillbaka på uppsats om acceptans kapacitet, vem bryr sig mest om oss och vem kan göra mest för oss, med att vi kan göra samma sak för dem.


Oavsett om det är så uppsats om acceptans samma kön, en annan ras, någon längre, uppsats om acceptans, någon fluffigare osv. Med befolkningen som växer till så stora massor kommer det definitivt att finnas mångfald. Det bör vara mycket förväntat. Genom att säga det kan folk nu anta att alla som äter där har samma åsikt. Hur en person kan säga sin åsikt om ett så starkt krig och det påverkar alla och alla som äter där. Har dessa människor inte hört talas om hatbrott? Tänk om en person som föredrog samma kön bestämde sig en dag att de vill skjuta alla i en lokal chik-fil-a bara för att de kan anta att alla dessa människor är emot homosexuella?


Jag tror att vem som helst i den här världen ska kunna gå nerför gatan med sina nära och kära och inte behöva oroa sig för att bli behandlad annorlunda än alla andra. Till exempel är min pojkvän blandad och jag är vit. Vi ville gå på dejt, eller hur? Vi skulle åka på picknick i en lokal park. Jag har aldrig sett min mamma mer orolig. Vad var hon orolig för kan man undra? Du kanske undrar varför jag skulle sätta mig själv i den situationen för att bli behandlad så? Du känner kärlek, hat, uppsats om acceptans, ilska och sorg. Att äga uppsats om acceptans förmågan att acceptera vem som helst för vad de än är tror jag är den mest kraft någon människa som går på denna jord kan besitta, och med det har du acceptans för mångfald. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login.


Gratis uppsatsprover Diversity Essay on Acceptance and Diversity. Uppsats om acceptans och mångfald 12 december Anställ verifierad författare. Uppsats om acceptans och mångfald Uppsatsexempel. Relaterade uppsatser. Uppsats om kulturell mångfald Forskningsuppsats Kulturell mångfald Erbjudande och acceptans Uppsats Sample Gays En kamp för acceptans Uppsats Forskning Definition Diversity: the Evolution of Diversity Diversity- Rutgers Essay Unity in Diversity Uppsats Sample The Challenge of Diversity Uppsats Sample Samsung Diversity Strategy Essay Exemple The Ecological Essay Exemple Forskningsuppsats Mångfald Inkludering Lika möjligheter och mångfald Utbildning Uppsats Element av framgångsrik organisatorisk mångfald...


Ett tidsbegränsat erbjudande! Spara Uppsats om acceptans Om forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen genus smycken cricket ledarskap arrangerat äktenskap alice in wonderlan bantning civilisation hiphop kundservice.





Engelsk uppsats om terrorism



Oavsett om det är samma kön, en annan ras, någon längre, någon fluffigare osv. Med befolkningen som växer till så stora massor kommer det definitivt att finnas mångfald. Det bör vara mycket förväntat. Genom att säga det kan folk nu anta att alla som äter där har samma åsikt. Hur en person kan säga sin åsikt om ett så starkt krig och det påverkar alla och alla som äter där. Har dessa människor inte hört talas om hatbrott? Tänk om en person som föredrog samma kön bestämde sig en dag att de vill skjuta alla i en lokal chik-fil-a bara för att de kan anta att alla dessa människor är emot homosexuella?


Jag tror att vem som helst i den här världen ska kunna gå nerför gatan med sina nära och kära och inte behöva oroa sig för att bli behandlad annorlunda än alla andra. Till exempel är min pojkvän blandad och jag är vit. Vi ville gå på dejt, eller hur? Vi skulle åka på picknick i en lokal park. Jag har aldrig sett min mamma mer orolig. Vad var hon orolig för kan man undra? Du kanske undrar varför jag skulle sätta mig själv i den situationen för att bli behandlad så? Du känner kärlek, hat, ilska och sorg. Att ha förmågan att acceptera vem som helst för vad de än är tror jag är den mest kraft som någon människa som går på denna jord kan besitta, och med det har du acceptans för mångfald. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Eftersom de flesta av motiven och teman i hennes verk fungerade som personliga kronologier av hennes liv, är det troligt att individer tyckte att det var spännande att hon skulle dela med sig av sina erfarenheter i sitt arbete.


Som sådan förkroppsligades upplevelsen i människorna som uppskattade hennes arbete och troligen påverkade dessa människor att titta på sina egna liv och hitta något som de skulle vara stolta över och acceptera. De föreställningar om subjektiv transnationalism och transkulturering som är uppenbara i Frida Kahlos verk antyder hennes inflytande på de invandrade mexikanska kvinnorna och konstruktionen av Chicanas när det gäller mänsklig handling, kulturella identiteter och sociala rum. Dessa tre aspekter tyder på att hon centrerade sitt liv, sina erfarenheter och uttryck på det mänskliga livet. Hennes inflytande och syn på transnationella skildrar att migration var en del av avterritorialiseringen som kan involvera den faktiska förflyttningen av individer, men förändrade sättet på vilket grupp- och individuella inträden konstruerades.


Som sådan antyder det globala erkännandet av Frida och hennes verk nivåerna av sammankopplingar och interaktion mellan individer, särskilt kvinnor i samhällen och stater Groenewold När processerna i den globala världen utvecklar tendenser att koppla bort människor från sina hemländer, kulturella traditioner och familjer, Frida delade ett uttryck för värderingar och normer för kulturer över hela världen. Hennes värde för olika kulturer och förmågor hos människor i olika delar av världen gör att människor uppskattar hennes omtanke och uppskattning för alla människor utan diskriminering.


Som sådan påverkar hon människor att utveckla acceptans gentemot människor av alla slag utan diskriminering. Acceptans manifesteras i alla hennes verk. Genom att påverka människor att uppskatta andra medan de fortfarande levde gav hon också insikter till individer om värdet av acceptans i livet. Från uppsatsen är acceptans betydelsefull eftersom den möjliggör ömsesidig förståelse mellan människor oavsett deras förmåga eller hemland. Hon är ett exempel på hur människor, idéer och minnen kunde överskrida de politiska och kulturella gränserna, vilket stödjer temat acceptans utan några hinder.


Hennes arv lämnade individer med ett ramverk för att fånga och återspegla de komplexa politiska, sociala, ekonomiska och kulturella fenomenen i människors liv Groenewold I den andra uppsatsen, La Guerra, är acceptansen också tydlig på olika sätt. Först omfamnar och accepterar Cherrie Moraga sin sexualitet. Trots att hon hade svårigheter i början, särskilt med det faktum att hon upplevde en enorm skillnad mellan vad hon föddes till och vad hon skulle växa upp och bli, lyfte hon till slut locket till sin sexualitet. Hon erkänner att efter att ha lyft locket på sin sexualitet, uppstod ett uppvaknande av djup koppling till hennes mamma. Detta element antyder att acceptans i livet öppnar många vägar i en individs liv och gör det möjligt för en att leva fritt och åstadkomma vad de ville i sina liv.


Cherrie säger till exempel att hennes sexualitet var den väg genom vilken hon lärde sig mest om förtryck och tystnad. Denna aspekt tyder på att acceptans också främjar och bygger upp förtroende bland människor. Hon säger att det finns en fara att misslyckas med att erkänna förtryckets särart. Som sådan ger acceptans en insikt om andra ämnen i livet. Insikten om att hon var vad eller vem hon ville vara och att hon inte blev definierad av andra fick Cherrie att vända sig till feminismen. Hennes insikt om detta var en handling av acceptans. Hon bestämde sig för att hon inte skulle tillåta andra individer att definiera hennes liv på grund av fördomar mot hennes sexualitet eller ras. Som sådan skildrar hon acceptans av sin starka vilja och position i samhället, som enligt uppsatsen var en feministisk, radikal och politiskt medveten individ.


Acceptans är också tydligt i diskussionen om Cherrie med sin manliga vän. Från uppsatsen säger Cherrie att det som växte fram av deras insikt var att för att hennes vän skulle bygga en autentisk allians med henne var han tvungen att ta itu med den ursprungliga källan till sin känsla av förtryck. Det är; han var tvungen att erkänna, acceptera och komma överens med känslan av att vara ett offer Groenewold Trots att det är vanligt är diskriminering fel. Det sänker självkänslan hos individer i samhället och förstör också samhället. Det vill säga, om individer känner sig oaccepterade och ouppskattade i samhället blir de mindre entusiastiska över samhällets utveckling och kan arbeta för att förstöra samhället.


Fall av diskriminering i alla former är fel och mot lagen. Sammanfattningsvis är acceptans ett tydligt tema i uppsatserna. Det är viktigt att acceptera situationer, människor och sig själv i livet eftersom det bygger mod och självkänsla. Dessutom gör acceptans det möjligt för individer att hitta sätt att hantera utmanande situationer i livet. Till exempel, när det gäller Cherrie, accepterar hon förtrycket i samhället och bestämmer sig för att bli radikal och feministisk för att hjälpa sig själv och andra med samma fråga. Groenewold, Melissa. Kom ihåg att denna uppsats är öppen och att andra studenter också kan använda den. Om du behöver ett originalpapper skapat exklusivt för dig, anlita en av våra briljanta skribenter!


Vissa ämnen är tuffare än andra. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Vänligen acceptera innan du fortsätter eller läs vår cookiepolicy här. Anställ författare. Vill ha ett liknande papper? Vi kan skriva det! Beställ nu. Ny WowEssays Premium-databas! Hitta den största katalogen med över 1 miljon pappersexempel! Svenska Introduktion Acceptans är ett viktigt inslag i individers liv. Frida Kahlos transnationella och transkulturella inflytande på identitetsbildningen av Chicana Sådana tolkningar tyder på att hon erkände och påverkade individer att acceptera och uppskatta sig själva oavsett barriärerna. Verk Citerade Groenewold, Melissa.


Frida Kahlo. Sociala frågor. Kvinnors rättigheter. Jämställdhet mellan könen. Bra uppsats om tror du att vi för närvarande är under en brottskontrollmodell eller en vederbörlig process.

No comments:

Post a Comment